Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko
Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Kompletní směsi pro rychlou přípravu cukrářských výrobků.
položky: 10 20 30 50
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Zobrazit: 10 20 30 50 výrobky podle stránky
Vybrat k porovnání
TUNISANKA – Ovoce Mix je směs sušeného a proslazeného ovoce obsahující rozinky, sušený ananas a papaju vhodnápro cukrářské a pekařské výrobky. Hmotnost 100g.
Široké uplatnění v cukrářské výrobě (koláče, košíčky na tartaletky, hraběnčiny řezy..mřížkové koláče, záviny, čajové pečivo, cheesecake atd.). Elastické, dobře zpracovatelné těsto. Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst Hmotnost 500g
TUNISANKA – Ovoce Mix je směs sušeného a proslazeného ovoce obsahující rozinky, sušený ananas a papaju vhodnápro cukrářské a pekařské výrobky. Hmotnost 200g.
Balení: 500g Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty. Pečete při 190°C po dobu 12 minut.
6.2.2023 Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou. Hmotnost 500g.
Balení: 500gSypká směs na výrobu laskonek .Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek.
Sypká směs pro přípravu bílkového krému. Její velkou výhodou je snadná a velmi rychlá příprava (umíchá se pouze s vodou a cukrem), odpadá složité vaření a chlazení. Ze směsi můžeme vyrábět laskonky, sněhové pusinky, zákusky a dorty Pavlova anebo různé sněhové košíčky.
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Výrobek je s rumovou příchutí, ochucen tak, aby byl okamžitě použitelný pro likérové špičky. Instantní mléčný krém pro plnění cukrářských výrobků.
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Kompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 500g vyrobíte asi 30 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Vyrobeno v ČR.
Kompletní směs pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet (litých hmot s červenou barvou). NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone. Pokud promažeme korpus Red Velvet s...
BOLERO Instant / Zeelandia Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.
Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem. Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.
Kompletní směs pro přípravu tradičního cukrářského výrobku-kokosků.
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes). Výborná,doporučujeme.
Široké uplatnění v cukrářské výrobě (koláče, košíčky na tartaletky, hraběnčiny řezy..mřížkové koláče, záviny, čajové pečivo, cheesecake atd.). Elastické, dobře zpracovatelné těsto. Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst Hmotnost 1Kg
19.3.2023 Sandra MEDOVNÍK je kompletní směs určená pro výrobu speciálních medových korpusů Hmotnost 1Kg. Medové řezy a dorty mají lahodnou medovou chuť. Mohou se podávat ihned po výrobě, nemusí se nechávat odležet. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
23.5.2023Karina Moccacino je sypká směs určena pro výrobu kávového zrna, ale i pro výrobu různých dezertů a cukrářských výrobků. KARINA Moccacino je komplexní směs určená k ochucení a ztužení lehkých cukrářských krémů a náplní připravených ze živočišné šlehačky, rostlinných tukových krémů nebo másla či margarinů. Její základní využití je v originálním...
29.4.2023 Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů. Hmotnost 500g.. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
Balení: 1Kg Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty. Pečete při 190°C po dobu 12 minut.
Paloma směs na odpalované těsto za studena. Věnečky, větrníky, banánky jsou české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům. Paloma je kompletní směs pro výrobu pálené hmoty za studena. Je jednoduchá na přípravu a skládá se ze tří surovin.
Balení: 1KgSypká směs na výrobu laskonek .Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek.
Kompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 1 kg vyrobíte asi 60 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Vyrobeno v ČR.
6.2.2023 Sypká směs na výrobu klasických placiček s čokoládovou polevou. Hmotnost 1kg.
Směs na lité těsto s máslovou příchutí. Tato 100% směs je vhodná zejména pro výrobu tradičních řezů se sezónním ovocem, koláčů, bábovek, biskupských chlebíčků a velikonočních beránků. Výrobky ze směsi mají příjemnou smetanově žlutou barvu, lahodnou chuť a jsou krásně nadýchané. Překvapí vás jemná vůně máslového pečiva. Vylepšit můžeme napříkad -...
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia