Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko
Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Kompletní směsi pro rychlou přípravu cukrářských výrobků.
položky: 10 20 30 50
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Zobrazit: 10 20 30 50 výrobky podle stránky
Vybrat k porovnání
Sypká směs pro přípravu bílkového krému. Její velkou výhodou je snadná a velmi rychlá příprava (umíchá se pouze s vodou a cukrem), odpadá složité vaření a chlazení. Ze směsi můžeme vyrábět laskonky, sněhové pusinky, zákusky a dorty Pavlova anebo různé sněhové košíčky.
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Výrobek je s rumovou příchutí, ochucen tak, aby byl okamžitě použitelný pro likérové špičky. Instantní mléčný krém pro plnění cukrářských výrobků.
Sypká směs na výrobu laskonek. Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek. Hotové korpusy jsou více odolné proti zvlhnutí. Balení: 500 g
Aranka Arašíd kompletní směs na výrobu jádrových rohlíčků. Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty.Pečete při 190°C po dobu 12 minut.Balení: 500 g
Aranka roll je ompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 1 kg vyrobíte asi 60 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Balení 500 g.
Kompletní směs pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet (litých hmot s červenou barvou). NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone. Pokud promažeme korpus Red Velvet s...
Sandra KOMPLET světlá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500g stačí na dort ⌀ 24cm.
Sandra KOMPLET tmavá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500g stačí na dort ⌀ 24cm.
BOLERO Instant / Zeelandia Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.
Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem. Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes). Výborná,doporučujeme.
Široké uplatnění v cukrářské výrobě (koláče, košíčky na tartaletky, hraběnčiny řezy..mřížkové koláče, záviny, čajové pečivo, cheesecake atd.). Elastické, dobře zpracovatelné těsto. Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst Hmotnost 1Kg
Kompletní směs pro přípravu tradičního cukrářského výrobku-kokosků. Směs na KOKOSKY odstraňuje energeticky náročnou technologii a snižuje ztráty při výrobě . Kokosky jsou tradičním a velmi oblíbeným cukrářským výrobkem. Výroba klasickou technologií je velice náročná a zdlouhavá. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková...
Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů. Hmotnost 500g.. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
Paloma směs na odpalované těsto za studena. Věnečky, větrníky, banánky jsou české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům. Paloma je kompletní směs pro výrobu pálené hmoty za studena. Je jednoduchá na přípravu a skládá se ze tří surovin.
Aranka roll je ompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 1 kg vyrobíte asi 60 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Balení 1 kg.
Aranka Arašíd kompletní směs na výrobu jádrových rohlíčků.Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky.Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty.Pečete při 190°C po dobu 12 minut.Balení: 1 kg
Sypká směs na výrobu laskonek. Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek. Hotové korpusy jsou více odolné proti zvlhnutí. Balení: 1 kg
Sandra KOMPLET světlá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Váha 1kg.
BOLERO Instant / Zeelandia Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Váha 1kg v sáčku.
Sandra KOMPLET tmavá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Váha 1kg.
Kompletní směs pro přípravu tradičního cukrářského výrobku-kokosků. Směs na KOKOSKY odstraňuje energeticky náročnou technologii a snižuje ztráty při výrobě . Kokosky jsou tradičním a velmi oblíbeným cukrářským výrobkem. Výroba klasickou technologií je velice náročná a zdlouhavá. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková...
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia