Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Ztužovače šlehaček a krémů. Kariny, Zeesany, Lilly a další...
položky: 10 20 30 50
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Zobrazit: 10 20 30 50 výrobky podle stránky
Vybrat k porovnání
Želatina v práškové formě pro rozmanité využití v cukrárenské, pekárenské a gastro-výrobě. Balení 50 g.
Listová želatina je přírodní kolagenový protein. Baleno v sáčku. Přírodní živočišná želatina na želírování, na ztužení šlehačkových krémů a jako pojivo tuků a vody.
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, který je neutrální chuti. Neutrální ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na dorty a dezerty. Neutrální šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K neutrální příchuti se skvěle hodí každý doplněk. Například vanilka, višně, jahody, banány, kokos,...
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá skvělou citrónovou příchuť. Citrónový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na ovocné, ale i na další například čokoládové dorty a dezerty. Citrónovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K citrónové příchuti se hodí lesní...
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá příchuť tiramisu. Tiramisu šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K tiramisu příchuti se skvěle hodí oříšky, višně, jahody, banány, kokos, karamel...
Fruttamia gel na přípravu ovocných omáček, konzervaci ovoce a salátů. Ideální pro přípravu dortů a pohárů zdobených ovocem. Přípravek na konzervaci ovoce, který současně zabraňuje jeho oxidaci. Ovoce s tímto přípravkem vydrží v lednici až pět dnů krásně čerstvé. Na 500 g ovoce postačí 60 g směsi.
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá čokoládovou příchuť. Čokoládový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na harlekýn, ale i na další dorty a dezerty. Čokoládovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K čokoládové příchuti se skvěle hodí vanilka, višně, jahody,...
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, který má jogurtovou příchuť. Jogurtový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na dorty a dezerty. Jogurtovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K jogurtové příchuti se skvěle hodí každý ovocný doplněk. Například višně, jahody, banány,...
Želatina v práškové formě pro rozmanité využití v cukrárenské, pekárenské a gastro-výrobě. Balení 100 g.
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, který má svěží tvarohovou příchuť. Tvarohový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na dorty a dezerty. Tvarohovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K tvarohové příchuti se skvěle hodí každý ovocný doplněk. Například višně, jahody,...
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, který má oříškovou příchuť. Oříškový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na dorty a dezerty. Oříškovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K lískooříškové příchuti se skvěle hodí mléčné příchutě a ořechy, ale i ovoce...
Směs sacharidů získaných hydrolýzou pšeničného škrobu. Je vhodný jako potravinářské zahušťovadlo, nosič práškových směsí, zvyšuje viskozitu systémů na bázi vody, je vhodný jako plnivo a zahušťovadlo tukových bází, emulguje tuky ve vodných systémech. Sušina 96,5%, zcukření 32,7%. Balení 200 g.
Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany, které dodá vytečnou malinovou příchuť. Malinový ztužovač je vhodný pro přípravu krémů na ovocné, ale i na další například čokoládové dorty a dezerty. Malinovou šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačkou můžete zdobit ovocné poháry. K malinové příchuti se skvěle hodí tvaroh,...
Práškový agar je barvy bílé až žlutavě bílé. Agar je polysacharid. Získává se extrakcí přirozených kmenů mořských řas. Agar je nerozpustný ve studené vodě, ale rozpustný ve vroucí vodě. Číslo za názvem Agar Agar označuje pevnost gelu v g/cm2 při dávkování 1,5 %. Čím je číslo vyšší, tím se snižuje dávkování.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí jahody. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Pouze z přírodních surovin "All Natural" Ztužovač pro přípravu krému a šlehačky s kousky granulované hrušky. Postup: 100 g ztužovače rozmíchat ve 100 ml vody, postupně přidávat 500ml ušlehané smetany (rostlinného krému).
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí kokosu. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Ztužovač šlehačky s příchutí hrušky. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. .
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Balení 250 g.
Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s višňovou příchutí.
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
Směs v prášku pro přípravu italského dezertu Panna cotta. Dezert je skvělý v kombinaci například s ovocem, karamelem nebo čokoládou. Jednoduchá a rychlá příprava. Kvalitní suroviny. Ze 130g směsi vytvoříte cca 15 ks dezertů. Balení 250 g.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem.
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino SENNA Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia