Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko
Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
položky: 10 20 30 50
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Zobrazit: 10 20 30 50 výrobky podle stránky
Vybrat k porovnání
Světlejší a mléčná varianta lískooříškových krémů a náplní. Skvěle vybalancovaná chuť lískových oříšků a mléka pro univerzální použití. Krém pro univerzální použití jako náplň, k dekorování pro přípravu mousse k vyšelhání.
Hutný roztíratelný krém s karamelem a mořskou solí vyniká svou výraznou chutí. Lze jej použít jako náplň, základ krémů, vyšlehat pro mousse. Díky konzistenci a lahodné chuti je oblíbený pro širokou škálu výrobků. Receptura bez palmového tuku.
Lískooříškový griliáš(karamelizované kousky lískových oříšků) Použití: Griliáš se skvěle hodí k dekoraci Vašich dezertů, kterým dodá svou sladko - oříškovou chuť a křupavost. Můžete použít i jako posyp na zmrzlinu!
Pralin DELICRISP FRUIT ROUGES - kousky sušených malin a jahod k okamžitému použití. Vysoce kvalitní pasta na bázi bílé čokolády s kousky sušených malin a jahod s křupavými kousky jemně pomletých sušenek Ideální pro přípravu cukrářských výrobků, obzvláště jako náplň do pralinek, protírání dortových korpusů ale také ke slepování drobného cukroví, k...
Min.trv.2.12.2023 Je 100% čisté a má neutrální chuť a barvu. Jde o vynikající složku pro úpravu tekutosti vaší čokolády. Přidejte od 1 do 8 % kakaového másla do celkového objemu vaší čokolády a vytvoříte tak o trochu tekutější čokoládu, která je ideální pro tenké až velmi tenké tvarové lisování a polévání. Dále zlepšuje lesk a lom vaší čokolády...
Krém s křupinkami s chutí spekulacio - na bázi karamelovo-skořicových sušenek Lahodný krém pro univerzální použití s chutí spekulatio. Karamelovo-kořeněnou skořicovou tak, jak je známe ze sušenek podávaných například ke kávě. S obsahem křupinek, které umocňují chuťový zážitek. Krém je připraven k použití jako náplň, k ochucení polev, výrobě mousse.
Zeelandia Pravá hořká čokoláda s 58% kakaové sušiny Váha 250g / rozváženo z 5Kg balení
Pravá bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny Váha 250g / rozváženo z 5Kg balení
RENO CONCERTO - HOŘKÁ ČOKOLÁDA 58% 36/38 Hořká čokoláda v malých peckách. Čokoláda je typická svými medovými až lískooříškovými tóny. Přírodní vanilkový extrakt. Výborná tekutost. Mix kakaových bobů z Nigerie, Slonovinového pobřeží a Equadoru. Obsah kakaových součástí minimálně: 58% Obsah kakaového másla: 36-38%
Pravá mléčná čokoláda s 34% kakaové sušiny Váha 250g / rozváženo z 5Kg balení
Pravá hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny Váha 250g / rozváženo z 5Kg balení
RENO CONCERTO - BÍLÁ ČOKOLÁDA 38/40 Bílá čokoláda v malých peckách. Obsah kakaových součástí minimálně: 31,4%. Obsah tuku: 39,7% Obsah mléčných částic: 26,5% Obsah sacharózy: 40% +- Intenzivní mléčná chuť. Přírodní vanilkový extrakt. Kakaové máslo z Equadoru.
RENO CONCERTO - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 34% 37/39 Mléčná čokoláda v malých peckách. Čokoláda je typická svými medovými a mléčnými tóny. Přírodní vanilkový extrakt. Střední až vysoká tekutost. Mix kakaových bobů z Nigerie, Slonovinového pobřeží a Equadoru. Obsah kakaových součástí minimálně: 34% Obsah kakaového másla: 37-39%
RENO CONCERTO - HOŘKÁ ČOKOLÁDA 72% 40/42 Hořká čokoláda v malých peckách. Čokoláda je typická svými medovými tóny. Přírodní vanilkový extrakt. Vysoká tekutost. Mix kakaových bobů z Nigerie, Slonovinového pobřeží a Equadoru. Obsah kakaových součástí minimálně: 72% Obsah kakaového másla: 40-42%
RENO CONCERTO - MLÉČNÝ KARAMEL 32% 37/39 Mléčná karamelová čokoláda v malých peckách. Čokoláda je typická svými karamelovými a mléčnými tóny. Vysoká tekutost. Mix kakaových bobů z Nigerie, Slonovinového pobřeží a Equadoru. Obsah kakaových součástí minimálně: 72% Obsah kakaového másla: 40-42%
Pralin - DELICRISP COCONTY Vysoce kvalitní pasta z mléčné čokolády a kokosových vloček s křupavými pomletými sušenkami z pravého másla. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Použití: Náplň do pralinek,dezertů,croisantů,krémů, protírání korpusů
Master Martini Kakaová sušina minimálně 46%. Bezlepkové. Hmotnost: 500g rozváženo Alergeny: 6,7 Průměr kapičky 5mm se zužuje do tvaru pyramidy.
Termostabilní čokoláda v peckách vhodná na zapékání napřiklad v muffinech. Země původu Itálie.
Krémová nugátová pomazánka připravená k okamžitému použití. Ideální pro plnění vašich křehkých těst a výtvorů z listového těsta. Vhodná taky na promazávání, do krému atd. Termostabilní. Irca / Itálie
Praline - DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL - slaný karamel. Bílá čokoládová pasta nejvyšší kvality s karamelem, mořskou solí a s křupinkami vyrobenými s čistým máslem Obsah bílé čokolády 28%. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Použití: Náplň do pralinek,dezertů,croisantů,krémů,...
Jemná pasta s jemnými křupinkami. Je připravená k okamžitému použití. Ideální pro přípravu cukrářských výrobků, obzvláště jako náplň do pralinek, ale také k protírání dortových korpusů. Nebo také ke slepování drobného cukroví, k plnění drobného cukroví . Balení : 200 g Irca / Itálie
ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Balení: 500g v sáčku. Disky Kakaová sušina nejméně 54% Vhodná pro čokoládové výrobky, vč. pralinek a čokoládové polevy vysoké kvality.
ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Balení: 500g v sáčku. Disky Obsah kakaa min. 32% Vhodná pro čokoládové výrobky, vč. pralinek a čokoládové polevy vysoké kvality.
ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Balení: 500g v sáčku. Disky. Obsah kakaa min. 72% Vhodná pro čokoládové výrobky, vč. pralinek a čokoládové polevy vysoké kvality. Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě do 20°C.
19.7.2022 ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Balení: 500g v sáčku. Disky Obsah kakaa min. 31% Vhodná pro čokoládové výrobky, vč. pralinek a čokoládové polevy vysoké kvality.
Zeelandia Pravá hořká čokoláda s 58% kakaové sušiny Váha 500g / rozváženo z 5Kg balení
Pravá mléčná čokoláda s 34% kakaové sušiny Váha 500g / rozváženo z 5Kg balení
Pravá bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny Váha 500g / rozváženo z 5Kg balení
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia