Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
položky: 10 20 30 50
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Zobrazit: 10 20 30 50 výrobky podle stránky
Vybrat k porovnání
Univerzální dortová podložka zlato/černá s hladkým okrajem, velmi pevná (2400gr/1m2). Potažená oboustranně odolnou fólií proti vlhku. Slouží pro výrobu dortu až do jeho finální úpravy. Dorty lze servírovat přímo na podložce.
Cukrářská potahovací hmota světle růžové barvy. Oblíbená potahovací hmota vyhledávaná především začátečníky. Před použitím důkladně propracujte. po chvíli hmota změkne. Hmotnost: 50g v sáčku
Cukrářská potahovací hmota světle modré barvy. Oblíbená potahovací hmota vyhledávaná především začátečníky. Před použitím důkladně propracujte. po chvíli hmota změkne. Hmotnost: 50g v sáčku
Bílá cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu cukrových figurek. S hmotou se dobře pracuje a lze ji dobře barvit gelovými barvami. Příchuť: vanilková Váha: 100g
Universální dortová podložka, obdélníková, zlatá, s okrajem, velmi pevná. Potažená fólií odolnou proti vlhku. Ideální jako nosič dortů, rolád, řezů a zákusků. Velikost 16x41cm.
Jemná belgická čokoláda ve formě tyčinek 46% určená k výrobě croissantů, pain au chocolate, a dalších druhů pečiva. Po upečení si zachovává vysokou kvalitu a chuť. Perfektní čokoládová náplň - tyčku pouze vložíte do těsta a upečete. Délka jedné tyčinky: 8cm Balení : 9 kusů cca 50 g.
Kvalitní termostabilní čokoláda vhodná na pečení a zapékání. Čokláda vhodná na zapékání napřiklad v muffinech, cookies, bábovkách atd. Jednoduše zamíchejte přímo do těsta, nebo do posypky. Tepelně odolné čokoládové kapky PEPITA se používají jako náplň a dekorace cukroví, koláčků a jiných pekařských výrobků a sušenek. Italská kvalita. Hmotnost 100 g.
Alginátové kuličky červené barvy. Cukrářské želé je vhodné k dekoraci dortů a zákusků. Svůj tvar si zachová i při pečení. Šťavnaté želé je skvělou tečkou při finálním zdobení zákusků a dortů. Alginátové ovoce má celý, kulatý, tvar s hladkým, lesklým povrchem. Váha: 100g Vyrobeno v ČR
Cukrářská potahovací hmota světle růžové barvy. Oblíbená potahovací hmota vyhledávaná především začátečníky. Před použitím důkladně propracujte. po chvíli hmota změkne. Hmotnost: 100g v sáčku
Cukrářská potahovací hmota světle modré barvy. Oblíbená potahovací hmota vyhledávaná především začátečníky. Před použitím důkladně propracujte. po chvíli hmota změkne. Hmotnost: 100g v sáčku
Cukrářská potahovací hmota růžové barvy. Oblíbená potahovací hmota vyhledávaná především začátečníky. Před použitím důkladně propracujte. po chvíli hmota změkne. Hmotnost: 100g v sáčku
Instantní jedlá bílá glazura pro zdobení perníčků, zhotovení cukrových dekorací - zvláště květin. Je sněhově bílá a lze ji i barvit potravinářskými barvami. Neobsahuje čerstvý bílek, proto nehrozí riziko salmonely. Královská glazura je nezbytným pomocníkem každého vánočního a velikonočního pečení. Royal Icing / váha 100 g.
Lískooříškový griliáš (karamelizované kousky lískových oříšků). Griliáš se skvěle hodí k dekoraci Vašich dezertů, kterým dodá svou sladko - oříškovou chuť a křupavost. Výborné a hezké zdobení i na cukroví. Můžete použít i jako posyp na zmrzlinu. Hmotnost 50 g.
Jemná belgická čokoláda ve formě tyčinek 46% určená k výrobě croissantů, pain au chocolate, a dalších druhů pečiva. Po upečení si zachovává vysokou kvalitu a chuť. Perfektní čokoládová náplň - tyčku pouze vložíte do těsta a upečete. Délka jedné tyčinky: 8cm Balení : 19 kusů cca 100 g.
Prémiový karamel - extra hustý a vydatný. Karamelová pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů. Karamel je výborný na plnění pralinek, lízatek a bonbónů. Krémy s tímto karamelem mají šmrnc. Balení 100 gramů.
Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a úpravě je ideální na posyp vlhkých nebo mastných výrobků, ať už koláčů,pečiva nebo sušenek.Hodí se k okamžitému posypu horkých výrobků - koblih, vánoček, mazanců a dalších.Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost....
Jemný lehký moučkový cukr s kukuřičným škrobem, vhodný na speciální práce pro pralinkáře a cukráře. Ideální do bílkové polevy. Vhodný na podsypávání při práci s marcipánem, potahovacími a modelovacími hmotami. Hmotnost: 500g
Plastový pohárek na Panna cottu nebo jiné dezerty. Objem: 90 ml. Výška: 65mm. Průměr: 50mm. Balení: 10 ks
100% jedlý tuk rostlinný jednodruhovýOmega jedlý tuk na na 100% rostlinné bázi. Tento jednodruhový tuk je vhodný na smažení, fritování a pečení. Minimální trvanlivost 22.6.2025 Balení: 500 g.
Neslazený rostlinný tukový krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii. Určeno pouze pro další zpracování Použití: šlehat šlehačem při teplotě smetany cca 6-8°C.
Mix barevných srdíček plněných pravou čokoládou. Jsou typická pro svatební příležitosti, ale taky pro výročí, narozeniny nebo valentína. Pravá hořká čokoláda v lahodné cukrové polevě. Balení: 100 g
Klasické dortové svíčky. Velikost: 8 cm. V balení: 12 ks.
Kompletní směs na tmavé dortové korpusy, beránky, bábovky. Rychlá příprava, jen zamícháte s vodou. Obsahuje i sušená vejce. Určená k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500 g.
Kompletní směs na světlé dortové korpusy, beránky, bábovky. Rychlá příprava, jen zamícháte s vodou. Obsahuje i sušená vejce. Určená k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500 g.
Profesionální kostice na modelování. Praktický pomocník při modelování i složitějších postaviček. Najde uplatnění i při modelování květin a dalších tvarů. Délka kostice 140 mm. Dva průměry půl oblouku.
Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu.Díky svému složení a úpravě je ideální na posyp vlhkých nebo mastných výrobků, ať už koláčů,pečiva nebo sušenek.Hodí se k okamžitému posypu horkých výrobků - koblih, vánoček, mazanců a dalších.Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost.Balení:...
Pravý marcipán z mandlí. Cukrářská hmota, jejíž základem jsou loupané a rozdrcené sladké mandle a cukr. Pravý holandský marcipán určený pro potahování, modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků. Marcipán můžete barvit potravinářskými barvami. Poměr 1:3 (mandlová hmota : cukr) Barva: krémová (slonová kost) Hmotnost: 250 g
FMM Vypichovač abeceda (malá písmena) Sada obsahuje 2 lišty s malými písmeny abecedy Velikost písmen: cca 1,5 cm Materiál: plast.
Tmavá tuková poleva, která má příjemnou barvu, vůni a chuť po obsaženém kakau. S odtučněným extra tmavým kakaovým práškem. Je vhodná k dekorování a máčení pekařských a cukrářských výrobků. Dodávána ve formě drobných pecek které se dobře rozpouští. Balení 500 g.
Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů. Hmotnost 500g.. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Alvarak Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino SENNA Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia