Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Vybrat k porovnání
Prémiový karamel - extra hustý a vydatný. Karamelová pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů. Karamel je výborný na plnění pralinek, lízatek a bonbónů. Krémy s tímto karamelem mají šmrnc. Balení 100 gramů.
Kompletní směs na dortové korpusy. Rychlá příprava, jen zamícháte s vodou. Obsahuje i sušená vejce. Určená k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 250 g stačí na dort ⌀ 12-15 cm.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí jahody. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Výborný ztužovač s tvarohovou příchutí. Jednoduché použití se šlehačkou nebo máslem. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Balení 250 g.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí kokosu. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Výborný citronový ztužovač. Jednoduché použití se šlehačkou, tvarohem nebo máslem. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Balení 250 g.
Ztužovač šlehačky s příchutí hrušky. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. .
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Balení 250 g.
Sypká směs na výrobu laskonek. Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek. Hotové korpusy jsou více odolné proti zvlhnutí. Balení: 500 g
Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s višňovou příchutí.
Aranka Arašíd kompletní směs na výrobu jádrových rohlíčků. Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty.Pečete při 190°C po dobu 12 minut.Balení: 500 g
Kompletní směs na tmavé dortové korpusy, beránky, bábovky. Rychlá příprava, jen zamícháte s vodou. Obsahuje i sušená vejce. Určená k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500 g.
Kompletní směs na světlé dortové korpusy, beránky, bábovky. Rychlá příprava, jen zamícháte s vodou. Obsahuje i sušená vejce. Určená k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500 g.
Aranka roll je kompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Jednoduchá receptura odstraňuje komplikovanou přípravu jádrové hmoty. Významná úspora času, energie a práce.Nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Z 500g vyrobíte asi 30 ks trubiček o délce 10cm a...
Kompletní směs pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet (litých hmot s červenou barvou). NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone. Pokud promažeme korpus Red Velvet s...
Potahovací a modelovací hmota Montana. Krásně černá barva hmoty.Balení 250g v sáčku.Rozváženo z 1kg balení. Montana – Černá: neobsahuje azobarvivo, použité barvivo je Uhlíková čerň (E 153).
Výborný ztužovač s tvarohovou příchutí. Jednoduché použití se šlehačkou nebo máslem. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Balení 500 g.
Výborný citronový ztužovač. Jednoduché použití se šlehačkou, tvarohem nebo máslem. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. Balení 500 g.
Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem. Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.
Prémiový karamel - extra hustý a vydatný. Karamelová pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů. Výborný na plnění pralinek, lízatek a bonbónů. Balení 200 gramů.
Kompletní směs pro přípravu tradičního cukrářského výrobku-kokosků. Směs na KOKOSKY odstraňuje energeticky náročnou technologii a snižuje ztráty při výrobě . Kokosky jsou tradičním a velmi oblíbeným cukrářským výrobkem. Výroba klasickou technologií je velice náročná a zdlouhavá. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková...
Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů. Hmotnost 500g.. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
MELLA WHIP - slazená rostlinná šlehačka. Slazený roslinný tukový krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii. Náhrada živočišné šlehačky. K použití na zdobení dortů, pohárů, zmrzlin atd Obsah balení 1 litr.
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská.
položky: 10 20 30 50
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Alvarak Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino SENNA Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia