Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko
Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Vybrat k porovnání
Prémiový karamel - extra hustý a vydatný. Karamelová pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů. Karamel je výborný na plnění pralinek, lízatek a bonbónů. Krémy s tímto karamelem mají šmrnc. Balení 100 gramů.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí jahody. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí kokosu. Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se. Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a...
Ztužovač šlehačky s příchutí hrušky. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. .
Invertní cukr je jednou ze surovin, která je potřebná k výrobě medového dortu a řezů - tzv. umělý med Sirup z invertního cukru se vyrábí pomocí kyselé hydrolýzy kyselinou citronovou. Cukr se rozpustí ve vodě a pomocí ohřevu a působením kyseliny citronové dojde k rozložení sacharózy na glukózu (dextrózu) a fruktózu. Filtováním se odstraní případné...
Sypká směs na výrobu laskonek. Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek. Hotové korpusy jsou více odolné proti zvlhnutí. Balení: 500 g
Aranka Arašíd kompletní směs na výrobu jádrových rohlíčků. Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky. Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty.Pečete při 190°C po dobu 12 minut.Balení: 500 g
Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s višňovou příchutí.
Aranka roll je ompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 1 kg vyrobíte asi 60 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Balení 500 g.
Sandra KOMPLET světlá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500g stačí na dort ⌀ 24cm.
Prémiový karamel - extra hustý a vydatný. Karamelová pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů. Výborný na plnění pralinek, lízatek a bonbónů. Balení 200 gramů.
Potahovací a modelovací hmota Montana. Krásně černá barva hmoty.Balení 250g v sáčku.Rozváženo z 1kg balení. Montana – Černá: neobsahuje azobarvivo, použité barvivo je Uhlíková čerň (E 153).
Kompletní směs pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet (litých hmot s červenou barvou). NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone. Pokud promažeme korpus Red Velvet s...
Sandra KOMPLET tmavá na dortové korpusy. Kompletní směs se sušeným vaječným obsahem určené k jednoduché a bezproblémové výrobě kvalitních dortových korpusů a ostatních piškotových výrobků pečených ve formách. Balení 500g stačí na dort ⌀ 24cm.
Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus Směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem. Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.
Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů. Hmotnost 500g.. Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".
Kompletní směs pro přípravu tradičního cukrářského výrobku-kokosků. Směs na KOKOSKY odstraňuje energeticky náročnou technologii a snižuje ztráty při výrobě . Kokosky jsou tradičním a velmi oblíbeným cukrářským výrobkem. Výroba klasickou technologií je velice náročná a zdlouhavá. Kompletní sypká směs na výrobu kokosek - stačí voda a meruňková...
MELLA WHIP - slazená rostlinná šlehačka. Slazený roslinný tukový krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii. Náhrada živočišné šlehačky. K použití na zdobení dortů, pohárů, zmrzlin atd Obsah balení 1 litr.
Ztužovač šlehačky s příchutí hrušky. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem.
Ztužovač šlehačky s příchutí ananas. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.
Paloma směs na odpalované těsto za studena. Věnečky, větrníky, banánky jsou české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům. Paloma je kompletní směs pro výrobu pálené hmoty za studena. Je jednoduchá na přípravu a skládá se ze tří surovin.
KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem.
Aranka roll je ompletní směs na výrobu jádrových (griliášových) trubiček. Lze použít i na výrobu kornoutků, košíčků, šátečků a jiných tvarů. Z 1 kg vyrobíte asi 60 ks trubiček o délce 10cm a průměru 15mm. Balení 1 kg.
Aranka Arašíd kompletní směs na výrobu jádrových rohlíčků.Směs s praženou arašídovou drtí na výrobu stříkaných základů pod pařížské rohlíčky.Jedná se o kompletní směs včetně sušených vaječných bílků, kterou v poměru zalijete vodou, promícháte a po 5 minutovém odležení prošleháte do hladné hmoty.Pečete při 190°C po dobu 12 minut.Balení: 1 kg
Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská.
Sypká směs na výrobu laskonek. Slazená a upravená jádrová směs. Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek. Hotové korpusy jsou více odolné proti zvlhnutí. Balení: 1 kg
položky: 10 20 30 50
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia