Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko
Vítejte přihlaste se
Nákupní košík je prázdny
0 Kč Doručení 0 Kč DPH 0 Kč K úhradě
Objednávka
Seřadit podle -- Levnější nejdřív Dražší nejdřív Podle jména: od A do Z Podle jména: od Z do A Nejprve zboží skladem
Vybrat k porovnání
Charakteristicky tvarovaný cukr má tvar sněhově bílých perliček s granulací 1-3 mm. Díky speciálnímu výrobnímu postupu je určený k dekorování jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu překvapivý křupavý efekt. Hmotnost 200g
100% jedlý tuk rostlinný jednodruhovýOmega jedlý tuk na na 100% rostlinné bázi. Tento jednodruhový tuk je vhodný na smažení, fritování a pečení. Minimální trvanlivost 2.3.2025 Balení: 500 g.
Vanilínový cukr použijete ve většině cukrářských výrobků - namátkou: krémy, šodo, pudinky, přísada do třených, šlehaných i kynutých těst. Zde nabízíme 1 kilové balení vanilínového cukru, který bude kdykoliv k dispozici při výrobě moučníků.
Tuková poleva ve formě drobných pecek. Má příjemnou tmavou barvou, s vůní a chutí po obsaženém kakau. Je vhodná k dekorování a máčení pekařských a cukrářských výrobků. Na dortech, zákuscích, pečivu a oplatkách vytvoří lesklou a výrazně tmavou polevu. Při 25 °C si udržuje pevnou strukturu, při 36 °C se stává viskózní jemnou tekutinou. Můžeme ředit...
Bílá poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na dekorování čajového pečiva a dalších pekařských a cukrářských výrobků. Před použitím ji stačí zahřát ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou....
Toto kakao má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k finálnímu zdobení cukrářských a pekařských výrobků. Díky procesu alkalizace dochází k neutralizaci kakaa. Výsledný prášek má nejen tmavší barvu, ale také jemnou chuť zbavenou kyselosti a dobře se rozpouští. Obsah tuku v sušině 10-12% Hmotnost:...
Datum spotřeby:14.9.2024 Obsah 1kg v plechu. Mléko zahuštěné plnotučné slazené. Vyrobeno z výběrového mléka. Pro dochucení kávy, přípravy dezertů, likérů a jiné. Praktické otevírání "easy open".
Min.trv. 2.11.2024 Obsah 1kg v plechu. CARAMELO CONDÉ je již zkaramelizované kondenzované mléko, které je nezbytným doplňkem cukrářských výrobků, krémů a dalších specialit.
Separační prostředek na bázi rostlinných olejů, vosků a řepkového lecitinu. Je ideálním řešením pro sladké pečivo s vysokým obsahem cukru a vajec, které lze jen obtížně vyklopit. Umožní vám rychlé a účinné vyjmutí z formy bez poškození výrobku a tím šetří váš čas. Balení 600ml.
Bílá poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na dekorování čajového pečiva a dalších pekařských a cukrářských výrobků. Před použitím ji stačí zahřát ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou....
Vanilínový cukr použijete ve většině cukrářských výrobků - namátkou: krémy, šodo, pudinky, přísada do třených, šlehaných i kynutých těst. Zde nabízíme 5 kilové balení vanilínového cukru, který bude kdykoliv k dispozici při výrobě moučníků. Cena za 5 kg
» Všechny nové produkty
Všichni výrobci 4-mix 4cake Alcas Alphabet Moulds Ambrosio Artigian Bakbel Belcolade Braun Callebaut Cassie Brown China Claire Bowman Creative - sk Credin Culpitt Dawn Decora Dobla Dulcistar ESSA Felcman FMM Food Colours FPC Fractal Fun Cakes Godan ICAM IRCA Ireks JEM Jiří Loukota - formičky KaKa Katy Sue Designs kee-seal ultra Kelmy Kovandovi Kovovýroba Jeníkov Laped Italia Lemke Lesepidado Lubeca Madame Loulou Magic Colours Martellato Master Martini MEC3 Modecor OB formy Odense One Way Orchard Products Orion ozdobSi PartyDeco Patchwork cutters Patisse Pavoni PCB CREATION PME Poloplast Rainbow Dust Renshaw Rolkem Royal steensma Saracino Silikomart Smart Cook Solchim food Squires kitchen Städter Sudzucker Sugarflair colours Sweet Art Thermohauser Van Houten Wilton Windsor cake craft Zeelandia