Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor (E322 sojový lecitin), aroma.
Použití: Rozehřejte na 45°C, 2/3 zchlaďte temperací na 27°C a přilijte ke zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Průběžně promíchávejte.
Při zpracování by hmota měla mít 31°C.
Zeelandia představuje Arabesque, novou řadu belgických čokoládových surovin.
Arabesque je kvalitní čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.
Produktová řada Arabesque se skládá ze čtyř druhů: bílé, mléčné a tmavé čokolády dvou odlišných typů. Tento omezený počet druhů dokáže pokrýt všechny aplikace i kompletní sortiment čokoládových specialit. Jsou vhodné pro potahování, plnění, dekorování, bonbony a spoustu dalších aplikací.
Čokoláda je klíčovým faktorem úspěchu lákavých cukrářských výrobků upoutávající pozornost na první pohled. Je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře.