Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Arabesque Blanc 29% Belgická čokoláda 250 g Zobrazit v plné velikosti

Arabesque Blanc 29% Belgická čokoláda 250 g

250 g kvalitní belgické bílé čokolády se 29% kakaové sušiny.

Bohatá vůně, výborná chuť, lesk a barva .

Čokoláda se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.

Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony, pralinky a spoustu dalších aplikací.

Výborná pravá bílá čokoláda.

Balení 250 g.

Více informací

trv.11.1.2025

Dostupnost: SKLADEM

79 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 7 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 7 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 4 Kč.


Výrobce
Zeelandia

Arabesque Blanc 29% - bílá čokoláda s jemnou mléčnou chutí, obohacená o jemný nádech vanilky.

Je to vynikající základ pro pěny a dokonale se hodí k ovocným vložkám. Stejně dobře poslouží při výrobě pralinek a čokoládových ozdob.
Arabesque je vysoce kvalitní čokoláda, která rychle a rovnoměrně taje, snadno se používá, chutná a dodává výrobkům elegantní lesk. Výrobky jsou také trvanlivé a odolnější vůči změnám teplot. Proces výroby sladkých specialit se stává jednodušším a spolehlivějším. Arabesque znamená snadnost a spolehlivost použití a širokou škálu aplikací. Vynikající temperovací vlastnosti usnadňují přípravu čokolády k použití.

Příklady použití: pralinky, čokoládové tyčinky, pěny, krémy, ganache, lanýže, pomazánky, horká čokoláda, ozdoby, obaly, čokoládové fontány, dorty (např. dorty, sušenky), sochy.

Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty.

Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladujte při teplotě do 20°C.

Tip na temperování čokolády:
Lze použít mikrovlnnouá troubu nebo vodní lázeň. Obojí má svě zastánce.
Vodní lázeň je klasickou metodou, která však není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se rozhodnete temperovat na páře, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak bezpečně oddělíte od vody a riziko přimíchání vody se zmenší.Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. Toto je obzvláště důležité. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte a nepřehřejte.

Složení: cukr, kakaové máslo (30%), sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor E322 [SÓJA], aroma

Výrobek obsahuje STOPY MLÉKA.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2354kJ/563kcal, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56 g z toho cukry 55, 1 g, vláknina 0, 7 g, bílkoviny 5, 5 g, sůl 0, 2 g

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci