Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Arabesque Noir 58% Belgická čokoláda 250 g Zobrazit v plné velikosti

Arabesque Noir 58% Belgická čokoláda 250 g

250 g kvalitní belgické hořké čokolády s 58% kakaové sušiny.

Bohatá vůně, výborná chuť, lesk, barva a přírodní vanilková příchuť.

Čokoláda se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk.

Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony, pralinky a spoustu dalších aplikací.

Výborná pravá hořká čokoláda.

Balení 250 g.

Více informací

trv.2.2.2025

Dostupnost: SKLADEM

79 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 7 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 7 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 4 Kč.


Výrobce
Zeelandia

Arabesque Noir 58% - dezertní čokoláda je univerzální produkt, který dává vynikající chuť do pěn a krémů.

Skvěle se hodí i na výrobu čokoládových korpusů a pralinek. Vysoký obsah kakaových složek (min. 58 %) bude ve výrobku patrný, nikoli však dominantní.
Arabesque je vysoce kvalitní čokoláda, která rychle a rovnoměrně taje, snadno se používá, chutná a dodává výrobkům elegantní lesk. Výrobky jsou také trvanlivé a odolnější vůči změnám teplot. Proces výroby sladkých specialit se stává jednodušším a spolehlivějším. Arabesque znamená snadnost a spolehlivost použití a širokou škálu aplikací. Vynikající temperovací vlastnosti usnadňují přípravu čokolády k použití.
Příklady použití: pralinky, čokoládové tyčinky, pěny, krémy, ganache, lanýže, pomazánky, horká čokoláda, ozdoby, obaly, čokoládové fontány, dorty (např. dorty, sušenky), sochy.

Použití: rozehřejte na teplotu 47°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty.

Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladujte při teplotě do 20°C.

Tip na temperování čokolády:
Lze použít mikrovlnnouá troubu nebo vodní lázeň. Obojí má svě zastánce.
Vodní lázeň je klasickou metodou, která však není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se rozhodnete temperovat na páře, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak bezpečně oddělíte od vody a riziko přimíchání vody se zmenší.Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. Toto je obzvláště důležité. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte a nepřehřejte.

SLOŽENÍ: kakaová hmota (45 %), cukr, kakaové máslo (15 %), emulgátor E322 [SÓJA], aroma.

Výrobek MŮŽE OBSAHOVAT STOPY MLÉKA 

Výživové hodnoty ( ve 100 g výrobku ): Energetická hodnota 2342 KJ / 560 kcal;  Tuky: 38,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 23,6 g; Sacharidy: 45,4 g z toho cukry 40,5 g; Vláknina: 7,3 g; Bílkoviny: 5,6 g; Sůl: 0 g

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci