Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Mandlová mouka na makronky 1 kg Zobrazit v plné velikosti

Mandlová mouka na makronky 1 kg

Vynikající jemně mletá mandlová mouka na makronky.

S mandlovou moukou na makronky vám odteď půjdou makronky jedna radost. Díky jemně mleté mandlové mouce bude makronkové těsto hezky soudržné a půjdou z něj krásně tvořit makronky, které budou mít krásně hladký povrch. Mandlová mouka dodá makronkám typickou mandlovou chuť a aroma. 

Více informací

SUC000138

Dostupnost: SKLADEM

328 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 32 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 32 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 16 Kč.


Výrobce
Laped Italia

Příprava makronek není tak složitá, jak se na první pohled může zdát. Mandlovou mouku společně s moučkovým cukrem promixujte a přesypte do mísy. Přidejte polovinu bílků a promíchejte v pastu. Cukr s vodou svařte na rozvar a začněte šlehat bílky. Cukrový rozvar přidejte do bílků. Vyšlehejte do zchladnutí sněhu, a nakonec zamíchejte vybranou barvu. Sníh vmíchejte do mandlové pasty. Nastříkejte na plech a nechte zaschnout. Pečte při nízké teplotě. Domácími makronky vytvoříte úsměv na tváři každému! Mandlovou mouku můžete použít i na různé koláče například anglický bakewell tart (= koláč z lineckého těsta, džemu a mandlové náplně), mandlovou bábovku nebo beránka. Každému těstu dodá vynikající vláčnost a skvělou mandlovou chuť. A co teprve mandlový croissant!

Skladujte v suchu při teplotě od +4°C do +18°C. Chraňte před přímým slunečním světlem.

Skladovací podmínky:

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci