Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Velikonoce - forma na čokoládu Zobrazit v plné velikosti

Velikonoce - forma na čokoládu

Forma na výrobu čokoládových dekorací, bonbónů a ozdob.

Velikost formy: 18x23,5 cm

Výška postaviček 45 - 50mm.

Šířka postaviček 35 - 40mm.

Více informací

90-2102

Dostupnost: SKLADEM

Upozornění: poslední kus skladem!

149 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 14 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 14 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 7 Kč.


Výrobce
Martellato

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrář.kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbonů, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku a to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu - tj zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po vytuhnutí vyklepneme.

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci