Doplňky vhodné pro tento motiv najdete v kolonce příslušenství (hned nad tímto popisem) ↑ .
Návod na použití:
Jedlý papír je možno položit přímo na povrch dortíku. Ideální podklad je potahovací hmota - fondán, čokoláda nebo marcipán.
Při pokládání na krémový povrch je nutné terč potřít gelem na jedlý papír (želatinou za studena).
Pro větší efekt doporučujeme vždy rozetřít gel i na tištěnou část (roztírejte cukrářským nožem – při opakovaném přetírání štětcem si můžete rozmazat barvy!) – získáte lesklý a hluboký povrch – a zároveň zabráníte navlhnutí terče.
Jedlý papír nesmí přijít do kontaktu s vlhkými částmi dortu – tedy např. s marmeládou, šlehačkou, ovocem atd.
Složení jedlého papíru : Bramborový škrob, obilný škrob, aroma, smáčedlo: E422, voda, emulgátor: E432, E433, sojový lecitin, antioxidant: E300. Konzervační prostředek: E202, regulátor kyselosti: E330. Barviva: E100, E120, E133, E153.
Může obsahovat nepatrné stopy: obilovin obsahující lepek a výrobky z nich, mléko a výrobky z nich, soju a výrobky z nich, siřičitan.
Papír je však vyroben jako bezlepkový.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energie 1504 kJ/ 354 kcal; tuky 0 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 0 g); sacharidy 87,2 g (z toho cukry 0,6 g); bílkoviny 0 g; sůl 0,03 g Trvanlivost: 12 až 24 měsíců při splnění podmínek skladování.