Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Marcipán 1:1 Natural 27% 250 g Zobrazit v plné velikosti

Marcipán 1:1 Natural 27% 250 g

Výběrový pravý marcipán.

Pravý přírodní marcipán vyrobený dle tradičních receptur.

Garantuje nejvyšší kvalitu bez přidání jakýchkoliv konzervantů.

výraznou chut bez použití aromat. Je vyroben z vybraných, jemně mletých regionálních italských mandlí a cukru.

Vhodný pro bezlepkovou dietu.

Barva: krémová (slonová kost)

Hmotnost: 250 g 

Více informací

LEM30-250

Dostupnost: Skladem

Upozornění: poslední kus skladem!

69 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 6 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 6 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 3 Kč.


Oblíbený od cukrářů pro potahování dortů a zákusků, neboť garantuje kompaktnost, netrhá se a dobře přilne.

Marcipán je nutné před zpracováním nechat odležet při pokojové teplotě.

Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na bocích. Boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového nebo máslovo-pudinkového krému.

Mandlový marcipán je vhodný i pro modelování ozdob a postaviček. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete jej přidat a ochutit jím těsta. Slyšeli jste už o marcipánové strouhance? Stačí když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. A je to!

Marcipán můžete také použít do pralinek. Tak jak je za studena, nebo zkuste marcipán nastrouhat do hrnce, přilijte kapku smetany a rozpusťte.

Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte.

Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým nebo jemným podsypovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhým válečkem, na který plát omotáte.

K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka.

Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice a vypichovátka.

Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít prachové barvy, nebo fixy a gelové barvy.

Postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.

Jedná se o světlejší a pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru.


Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena.
Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků,  pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit.

Složení: cukr, mandle (27%), voda, invertní cukr, sorbitolový sirup, invertasa.
Výrobek může obsahovat (sóju a výrobky z ní, mléko a výrobky z něj, obiloviny obsahující lepek a výrobky z něj. 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1725 kJ / 413 kcal
tuky 10,6 g / z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
sacharidy 77,2 / z toho cukry 72,1 g
vláknina 2,2 g
bílkoviny 4 g
sůl 0g

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci