Složení: cukr, frakcionovaný a plně hydrogenovaný rostlinný tuk (palmojádrový), sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené plnotučné mléko, emulgátoryE492, E322 slunečnicový lecitin, aroma
Obsah kakaové sušiny 5%.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2397 kJ/594 kcal, tuky 39,8 g (z toho nasycené 37,3 g),sacharidy 53,6 g (z toho cukry 52,7 g), vláknina 1,6 g, bílkoviny 3,5 g, sůl 0,53 g
Použití:
Nejběžnější způsob je rozpuštění polevy nad vodní lázní.
Postupujte opatrně, abyste zabránili přehřátí polevy, což by mohlo způsobit její ztuhnutí nebo zkaramelizování.
Rozpouštějte polevu pomalu na mírném ohni a neustále míchejte, dokud nebude hladká a tekutá.
Někdy může být čokoládová poleva příliš hustá. Aby jste dosáhli požadované konzistence, přidejte trochu 100% ztuženého tuku, rostlinného oleje nebo smetany. Tím se čokoládová poleva stane více krémovou a lesklou.
Rozpuštěnou čokoládu můžete nalít přímo na dezert či jiný cukrářský výrobek. Pomocí lžíce, cukrářské stěrky nebo sáčku s otvorem ve tvaru hrotu můžete vytvářet různé vzory, linie a zdobení na povrchu cukrářského výrobku.
Po nalití čokoládové polevy nechte dezert chvíli odpočinout, aby poleva ztuhla.
Pokud chcete urychlit proces, můžete dezert umístit do lednice. Dejte pozor, abyste polevu nechladili příliš rychle, protože by se mohla zatáhnout.