Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Montana mléčný marcipán 5 kg Zobrazit v plné velikosti

Montana mléčný marcipán 5 kg

Balení obsahuje 5 Kg sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky.

Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat.

Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská.


Více informací

trv.5.10.2024

Dostupnost: Každý lichý čtvrtek v měsíci

829 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 82 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 82 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 41 Kč.


Výrobce
Ireks

Použití k potahování:

500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)

Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).

Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)

 

Použití na jedlou krajku:

140g směsi Montana, 90g vody, 40g změklého 100% tuku (případně bělobu, či barvivo).

Postup přípravy: vše 5 minut šleháme, až vznikne homogenní řídká hmota, kterou necháme v chladničce 2 hodiny odstát. Poté nalijeme a rozetřeme do olejem vymazané formy na jedlou krajku a necháme v troubě cca 80-90 minut při teplotě 60°C sušit. Po vychladnutí vyjmeme z formy.

Produktový list najdete zde: "Specifikace mléčný marcipán Montana"


Složení: Cukr, sušené mléko, glukózový sirup, aroma, stabilizátor (E415). 

Skladovací podmínky: V suchých, dobře větratelných skladech při teplotě max. 25°C, vždy uzavřené. 

Barva: světle žlutá 

Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1595 kJ (382 kcal) Tuky: 0,4 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 0,2 g Sacharidy: 77,8 g z toho cukry: 73,3 g Vláknina: 0,0 g Bílkoviny: 14,8 g Sůl: 0,2 g 

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci