Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Vanilmix puding za studena 1 kg Zobrazit v plné velikosti

Vanilmix puding za studena 1 kg

Zeelandia 1Kg rozváženo v sáčku.

Krém zastudena - to je vanilmix, náhrada pudinku pro přípravu máslových a žloutkových krémů  do smažených, pečených těst a všude tam kde používáte vanilkový krém. Můžete tedy naplnit koblihy, croissanty, odpalované těsto,jemné moučníky. Směs je termostabilní.

Více informací

3.8.2024

Dostupnost: SKLADEM

145 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 14 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 14 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 7 Kč.


Výrobce
Zeelandia

cukr, modifikovaný škrob E1414, MLÉKO plnotučné sušené, syrovátka sušená [MLÉKO], želírující látky E401, E516, regulátor

kyselosti E450ii, sušený MLÉČNÝ výrobek (LAKTÓZA, MLÉČNÁ bílkovina, částečně ztužený olej rostlinný (palmový), živočišný tuk

(MLÉČNÝ), kukuřičný sirup sušený), barvivo E160a, aroma

Výrobní postup na vanilkový krém

1000g Vanilmixu

2800gvody (teplota  20-25°C)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.

Výrobní postup na máslový krém

250 g   Vanilmix
750 g   Voda (20-25°C)
800-1.000 g   ZeLa Creme (máslo, hera..)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.Máslový tuk ZeLa Creme intenzívně šleháme do pěnové konzistence. Po našlehání na pomalý chod stroje přidáme vanilkovou hmotu a intenzívně došleháme do hladké konzistence.

Výrobní postup na žloutkový krém

250 g   Vanilmix
750 g   Voda (20-25°C)
300-450 g   ZeLa Creme (máslo, hera...)

Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.Máslový tuk ZeLa Creme intenzívně šleháme do pěnové konzistence. Po našlehání na pomalý chod stroje přidáme vanilkovou hmotu a intenzívně došleháme do hladké konzistence.

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci