Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus 1 kg

Sandra Brilant - směs na čokoládový korpus 

Směs na přípravu sytě čokoládové lité hmoty

Hotový korpus má tmavě hnědou barvu, je vláčný, šťavnatý, s výraznou čokoládovou chutí a kompaktním, hladkým povrchem.

Využijeme ho k pečení dortových korpusů, plátů na řezy, sušenek a muffinů.

Více informací

26.11.2024

Dostupnost: SKLADEM

139 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 13 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 13 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 7 Kč.


Výrobce
Ireks

dávkování: Sandra BRILANT 1000 g • Voda pitná 650 g • Olej stolní 180 g
Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté mícháme protínačkou při nejpomalejší rychlosti cca 0,5 - 1,5 minut (dle množství namíchané hmoty). Vymíchanou hmotu dávkujeme do předem připravených tvořítek nebo plechu s okrajem.

Na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. (Při použití 500 g směsi upečeme dort o průměru 24 cm a výšce 3 cm).

Naše doporučení pro bezchybný výsledek: vždy pečeme jednotlivé pláty korpusů zvlášť. Doporučujeme vlít do formy o průměru 24cm jen 300g směsi a péci horkovzduchem při 160°C asi jen 15 minut. Takto máme jistotu, že se hotový plát upeče rychle, rovnoměrně a bez prasklin. 

Skladování: v suchu, do 25°C.

Složení:

cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kakao, kypřící látka (E450, E500), aroma.

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci