Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Směs na Red Velvet 5 kg Zobrazit v plné velikosti

Směs na Red Velvet 5 kg

Kompletní směs pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet (litých hmot s červenou barvou).

NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. 


Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone.

Pokud promažeme korpus Red Velvet  s bílým krémem, vznikne nám krásný kontrast.

Více informací

7.12.2024

Dostupnost: Tento produkt momentálně není na skladě.Kontaktujte nás s dotazem na datum naskladnění.


Informujte mě, až bude k dispozici

595 Kč

Přidat do košíku

Zakoupením tohoto produktu získáte až 59 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 59 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 30 Kč.


Výrobce
Ireks

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

Pracovní postup: 500g Sandra Velvet, 325g voda, 90g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty.

Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.

Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci