Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový a shea), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (18,5%), rostlinný olej (sójový, řepkový), syrovátka (mléko), emulgátory (E492, E322, E476), aroma.
Uchovávat uzavřené v sáčku, v suchu do 20°C.
Čokoládu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 45°C. Pozor na přílišné zahřátí, poleva by mohla hodně ztuhnout. Do polevy se nemusí přidávat žádné jiné suroviny (mléko, máslo, aj.), stačí ji jen rozehřát, a je připravena k dalšímu použití. Polevu lze naředit tukem (100% tuk, máslo,..) tak, že přidáme maximálně 20% tuku na celkovou hmotnost polevy - tedy na 100g polevy můžeme použít 20g tuku.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY ( ve 100 g výrobku ) dle nařízení ES č. 1169/2011 v platném znění Energetická hodnota [ kJ ] 2284 [ kcal ] 548 Tuky [ g ] 35,2 z toho nasycené mastné kyseliny [ g ] 14,2 Transmastné kyseliny [ g ] 13,75 Transmastné kyseliny [g/100g tuku ] 39,05 Sacharidy [ g ] 49,8 z toho cukry [ g ] 47,6 Vláknina [ g ] 5,8 Bílkoviny [ g ] 4,7 Sůl [ g ] 0,1
Produktový list najdete zde: "Specifikace poleva extra tmavá Zeelandia"