Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Ztužovač Karina kokos 500g  Zobrazit v plné velikosti

Ztužovač Karina kokos 500g

Sypká směs na přípravu ochuceného krému nebo šlehačky s příchutí kokosu.

Karina dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používá se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkoumáslem nebo margarinem.

Krémy připravené ze šlehačky nevysychají a nestahují se.

Dodá krémům plnost v chuti a zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků.

Více informací

trv.27.6.2024

Dostupnost: SKLADEM

89 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 8 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 8 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 4 Kč.


Výrobce
Ireks

KARINA Kokos se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně.

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

Složení: rostlinný olej, glukózový sirup, glukóza, sušené mléko, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plno ztužený kokosový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor E471, E472e, zahušťovadlo E401, aroma, kyselina E330.

 Alergeny:  sušené mléko, sušená syrovátka, 

Použití: Karina Kokos 500g + voda 250g

Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracován mecháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat máslo.

 



Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci