Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Invertní cukr s medem 500g Zobrazit v plné velikosti

Invertní cukr s medem 500g

Invertní cukr je jednou ze surovin, která je potřebná k výrobě medového dortu a řezů - tzv. umělý med

Sirup z invertního cukru se vyrábí pomocí kyselé hydrolýzy kyselinou citronovou. Cukr se rozpustí ve vodě a pomocí ohřevu a působením kyseliny citronové dojde k rozložení  sacharózy na glukózu (dextrózu) a fruktózu.  Filtováním se odstraní případné zbytky krystalků cukru a jiné nečistoty.

Více informací

invert500

Dostupnost: Tento produkt momentálně není na skladě.Kontaktujte nás s dotazem na datum naskladnění.


Informujte mě, až bude k dispozici

49 Kč

Přidat do košíku

Zakoupením tohoto produktu získáte až 4 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 4 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 2 Kč.


Výrobce
Ireks

Ostatní suroviny pro výrobu "medovníku" naleznete po kliknutí na políčko "příslušenství".

Složení: cukr, voda, glukozofruktozový sirup, med, aroma, E330

Celkový obsah cukru min. 78 g na 100 g

Alergeny: neobsahuje

Skladování: chraňte před mrazem, skladujte v suchu a temnu mimo dosah slunečního záření při teplotě 25°C, výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Při změně teploty může dojít ke krystalizaci, což je přirozený jev a neovlivňuje kvalitu!

Sirup z invertního cukru je používán v cukrovinkách i u sladkého pečiva z důvodu zabránění vysychání a k prodloužení životnosti výrobků.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1380 KJ (330 KCAL)

Tuky: 0,0 g z toho nasyc.mastné kyseliny: 0,0 g

Sacharidy: 78,0 g z toho cukry: 78,0 g

Vláknina: 0,0 g

Bílkoviny: 0,1 g

Sůl: 0,0 g





Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci