Návod na přípravu: 60g fruttamia gel, 150g cukru, 300g vařící voda, 500g čerstvé ovoce.
Smíchejte Fruttamia gel s cukrem, přidejte vařící vodu a poté do vychladnuté směsi vmíchejte ovoce.
Po každém použití sáček pečlivě uzavřete.
Tipy na dávkování podle druhu použití.
Běžné použití: Fruttamia gel 60 g, Cukr 150 g, Vařící voda 300 g, Kousky čerstvého ovoce 500 g
Příprava pyré: Fruttamia gel 70 g, Cukr 400 g, Vařící voda 150 g, Mixované ovoce 400 g
Lepší konzervace ovoce: Fruttamia 30 g, Cukr 100 g, Vařící voda 350 g, Kousky ovoce 550 g
Smíchejte Fruttamia gel s cukrem, přidejte vařicí vodu. Po vychladnutí vmíchejte ovoce. Uchovávejte v ledničce při +4°C
Složení: modifikovaný škrob, cukr, dehydrovaná citronová šťáva, maltodextrin, kyselina: (E330-kyselina citrónová), antioxidant: E300-kyselina askorbová, konzervant: E202-sorban draselný
Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléka.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 1550kJ/370,3kcal
Tuky--------------------------------------------------- 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny-------------- 0 g
Sacharidy--------------------------------------------- 89,7 g
z toho cukry-------------------------------------- 38,4 g
Vláknina --------------------------------------------- 0 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 0 g
Sůl---------------------------------------------------- 0 g