Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.               Oznámení vypnete kliknutím na tlačítko 

close

Košík  

Nákupní košík je prázdny

0 Kč Doručení
0 Kč DPH
0 Kč K úhradě

Objednávka

Ztužovač Karina pistácie 1 kg Zobrazit v plné velikosti

Ztužovač Karina pistácie 1 kg

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou.

Více informací

trv.11.6.2024

Dostupnost: SKLADEM

189 Kč

Zakoupením tohoto produktu získáte až 18 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 18 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 9 Kč.


Výrobce
Ireks

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou.Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

 

Šlehačkový krém :Postup k přípravě šlehačkového krému:  250 g Kariny smíchat se 125 g vody a nechat 5 minut stát. Pak lehce vmíchat do 500 g vyšlehané šlehačky.

 

Máslový krém Karina: dávkování: 500g směsi, 250g  vody, 250g másla

Postup k přípravě :směs Karina  vymícháme s vodou a necháme 15 minut bobtnat.

Změklé máslo vyšleháme. Karinu přemícháme a vše společně vyšleháme do hladkého 



Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Výrobci