Ideální teplota použití je 22-24°C.
Pro použití jako náplně do pralinek a potažení, míchejte v planetárním mixéru plochou lopatkou až do požadovaného provzdušnění.
V případě pralinkových náplní ohřejte na 26-28°C a míchejte do konzistence hladkého krému.
Složení: glukózový sirup, slazené odstředěné kondenzované mléko , cukr, voda, kakaové máslo, modifikovaný škrob, zhušťovadlo: agar, aroma, emulgátor: E471 a slunečnicový lecitin, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzdervant: sorban draselný
Alergeny: mléko
Skladujeme na suchém a chladném místě
Karamel zahřejte max. na teplotu 55°C, plnění pralinek není nutné rozehřívat
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: 337kcal/1425kJ, bílkoviny 2,10 g, Sacharidy 66,30 g z toho cukry 65,40 g, Tuky 7,10 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,30 g, Vláknina 0,00 g, Sůl 0,15 g